Dichten was nog nooit zo eenvoudig!

Vul hier je rijmwoord in

Wat is een rijmwoordenboek

Een rijmwoordenboek was van oudsher een dik boek, met daarin een opsomming van de woorden van de Nederlandse taal met de daarbij rijmende woorden. Een woord rijmt op een ander woord als de (eind)klank van twee woorden gelijk zijn. Het ene woord rijmt beter dan het andere woord. Dit is onder andere afhankelijk van de klemtoon en oorspronkelijke taal van het woord. Tegenwoordig is het niet meer nodig een boek aan te schaffen. Op het internet, waaronder via deze website, kun je eenvoudig rijmende woorden vinden, door het te rijmen woord in te tikken. Vervolgens volgt er met een druk op de knop een compleet resultaat met alle rijmende woorden. Dit kan handig zijn bij het maken van gedichten, sinterklaasgedichten, versjes, teksten, liedjes, raps etc.

Wat is er nog meer te vinden op Rijmfijn, het rijmwoordenboek?

Kijk op de Sinterklaas tips pagina voor een aantal handige tips als je bezig bent, of gaat met een sinterklaasgedicht. Met deze tips kan hiet niet meer misgaan!
Heb je opmerkingen of tips? Ga dan naar de feedback pagina en laat een opmerking achter! Dat wordt erg gewaardeerd!
Wil je uitgebreider kunnen filteren op, of zoeken naar rijmwoorden? Dan biedt uitgebreid zoeken een mogelijkheid om dit te doen.

Rijmwoordenboek

Wat is een rijmwoordenboek? Een rijmwoordenboek is een boek waarin je woorden kan vinden die op elkaar rijmen.

Tevreden met deze site? Delen wordt gewaardeerd!

Contact: info@rijmfijn.nl

Andere interessante websites:

Free fortune teller (EN)
Toekomst voorspellen (NL)
Horoscope 2022 (EN)
Horoscoop 2022 (NL)

Bron woordenlijst

1. Titel: Nederlandse woordenlijst
2. Maker: OpenTaal Opentaal
3. Rechten: Revised BSD License en/of CC BY 3.0
4. Datum en versie: 2021-12-29 01:35:29 2.20.22

Tags

Rijmwoord  zoeken  Wat is een rijmwoordenboek?  Toelichting  Uitleg  Rijmen  Rijmwoordenboek  dichten  gedicht  sinterklaas  sinterklaasgedicht  liedjes  raps  rappen